Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med kontakt til Nordtronic A/S har oplyst en række personoplysninger, herunder

– Dit navn

– Din adresse

– Din e-mailadresse

– Dit telefonnummer

– Dine betalingsoplysninger

– Varenr. / EAN nr.

– Indretningsdetaljer (tekst, billeder, film, m.m.

– Foto / Film dokumentationDisse personoplysninger behandles i forbindelse med ekspedition af ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i den efterfølgende garanti/reklamations periode på op til 5 år.

Levering foretages af et fragtfirma som vi har indgået en databehandleraftale med. De vil modtage oplysningerne om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, med henblik på levering af indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller kontaktet os vedr. tilbud, ordre, reklamation eller lign., behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e- mails eller ved at kontakte os på info@nordtronic.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af samtykke, vil vi altid behandle personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparters økonomi system til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Nordtronic A/S
CVR-nr. DK 29808708 Flade Engvej 4
9900 Frederikshavn
Tlf.: 70209531
E-mail: info@nordtronic.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Jobansøgninger og lign. gemmes i op til 12 mdr.

Hvis du ønsker at klage over Nordtronic A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Tilmeld nyhedsbrev