Indtast din søgning
 
Produkter
Persondatapolitik

Information om beskyttelse af persondata

1. Generel information

Nordtronic A/S (herefter kaldet Nordtronic) er glade for din interesse for vores produkter og løsninger på vores webside. Vi har en klar ambition om, at vi vil hjælpe dig til at finde gode belysningsløsninger.

I den forbindelse har vi behov for at indsamle persondata for at kunne yde den bedst mulige service til dig. Det er meget vigtigt for Nordtronic at beskytte og respektere dit privatliv. Derfor er det vores intention at behandle dine persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt i henhold til lovgivningen for persondataforordningen gældende for EU medlemslandene samt EØS landene (herunder Norge).

Nordtronic’s - ”Information om beskyttelse af persondata” - skal derfor give dig et overblik, således at du forstår, hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Behandlingsansvarlig for persondata for Nordtronic:

Nordtronic A/S
Flade Engvej 4
9900 Frederikshavn
Danmark
Mail: info@nordtronic.dk

2. Hvad er persondata?

Persondata er enhver form for information om en fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte og indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mail, IP-adresse og lignende. Persondata bruges til at levere forskellige services til dig.

3. Hvornår indsamler Nordtronic persondata?

Nordtronic indsamler en række data på flere forskellige måder, når du er i kontakt med os. Det kan være i forbindelse med brug af vores online medier, deltagelse i kundebesøg eller seminarer, køb af Nordtronic produkter eller i forbindelse med jobsøgning hos Nordtronic.

4. Formålet med indsamling af persondata

Formålet med at indsamle oplysninger er at drive vores forretning i henhold til lovgivning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og services til dig samt gøre din oplevelse bedre, når du er i kontakt med os.

5. Hvilke persondata indsamler Nordtronic og hvorfor?

Nordtronic behandler som hovedregel kun almindelige persondata, med mindre du har givet dit udtrykkelige samtykke til det.

Indsamling af almindelige persondata kan finde sted i følgende situationer:

a. Kontaktoplysninger ved køb
Kontaktoplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mail, titel, virksomhed og lignende bruges i forbindelse med køb af varer og ydelser fra Nordtronic og registreres i vores ERP-system. De indsamles i henhold til bogføringslovgivningen samt i forhold til ydelse af garanti i forbindelse med en evt. reklamation.

b. Kontaktoplysninger ved diverse formularer
Kontaktoplysninger indsamles ligeledes i forbindelse med tilmelding til kundearrangement, seminarer eller andre kontaktformularer på f.eks. Nordtronic’s hjemmesider og Apps.

c. Oplysninger i forbindelse med besøg på webside
Når du besøger Nordtroni’s hjemmesider anvender vi cookies for at forbedre din oplevelse. Cookies muliggør at indsamle informationer om hvilke sider og funktioner brugeren anvender og besøger, således at vi kan optimere vores hjemmeside og herved give den bedst mulige oplevelse for brugeren.
Denne indsamling foregår ved hjælp af Google Analytics, og rummer kun overordnede data som antal besøg, sider der besøges, hvilke lande de besøgende kommer fra og lignende.
Det er her ikke muligt at registrere data på enkelte personer.

d. Tilmelding til Nordtronic’s nyhedsmail
Ved tilmelding til Nordtronic’s nyhedsmail afgiver du en række persondata som e-mail, navn, virksomhed mv., for at vi kan servicere dig med vores nyhedsmail. Nogle data er nødvendig for at kunne levere den ydelse, du har bedt om, mens andre er frivillige.
I forbindelse med udsendelse af nyhedsmail indsamler Nordtronic oplysninger om det pågældende nyhedsmails popularitet i form af data som; hvor mange åbner nyhedsmail, hvilket indhold de læser, eventuelle klik på link i nyhedsmail og lignende.

e. Sociale medier
Nordtronic anvender sociale medier i vores markedsføring i form af LinkedIn, facebook, Instagram, YouTube og Twitter. Nordtronic har adgang til følgernes offentlige profildata, som den enkelte person selv har opgivet ved oprettelse af en profil på det pågældende sociale medie.
Nordtronic anvender de sociale mediers analysefunktioner til at måle interessen for de informationer, der deles på Nordtronic’s sider. Formålet er at optimere indholdet, så det dækker modtagernes interesser.

f. Jobansøgning
Nordtronic gemmer jobansøgninger i et enkelt eksemplar i en virksomhedsdatabase i den tid, vi finder det nødvendigt – dog maksimalt i et år fra modtagelse af ansøgning.

6. Sletning af data

Nordtronic gemmer som udgangspunkt ikke persondata i længere tid end nødvendigt i forhold til at yde bedst mulig service eller hvor lovgivningen kræver det.
I de tilfælde hvor du har givet samtykke, har du ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage. Det gør sig f.eks. gældende for vores nyhedsmail, hvor du i den enkelte mail til enhver tid kan afmelde din tilmelding. Ligeledes kan du på de sociale medier til en hver tid stopper med at følge Nordtronic.
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stopper vi med at behandle dine persondata, med mindre andet er påkrævet i forhold til lovgivning.

7. Sikring af oplysninger

Nordtronic har for at garantere beskyttelse af persondata implementeret en række organisatoriske og tekniske forholdsregler. Det indebærer bl.a. uddannelse af relevante medarbejdere samt regelmæssige kontrol af procedure.

8. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få adgang til de data, som Nordtronic gemmer om dig eller få slettet eller korrigeret dine data med mindre data er underlagt lovmæssige undtagelser.
Du kan sende en skriftlig anmodning, og vi vil derefter slette dine persondata, med mindre der er et retsligt grundlag for at fortsætte behandling. En sådan anmodning skal indeholde relevante oplysninger, så det er muligt at imødekomme anmodningen, dvs. fulde navn og e-mail. Vi vil herefter imødekomme din anmodning hurtigst muligt.

9. Ændringer

Nordtronic forbeholder sig retten til at ændre persondata politik så længe en sådan ændring er i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

10. Kontakt

Har du spørgsmål eller anmodninger vedr. behandling af dine personlige data eller Nordtronic’s politik, er du velkommen til at kontakte os.

All rights reserved @ Nordtronic A/S 2019Bewise
Indkøbskurv
Ingen varer i kurven.
Total:0,00 DKK
Vis kurvGå til kassen
0,00DKK
0 vare(r)